You're watching:

Apex Legends İlk Bakış Videosu




Video'yu paylaş:

Apex Legends İlk Bakış Videosu     909 Görüntülenme

EA games‘in bedava bir oyun yapması çoğu kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Oyunundaki DLC’leri bile yüksek fiyat ile satan firma öyle olacak ki bu politikasından vazgeçmiş. Battlefield 5’de bunu değiştiren EA, ya çok iyi durumda değil ya da eleştirilere kulak vermiş diyebiliriz.

Oyun Origin üzerinden indiriliyor. Yaklaşık olarak 20 GB dosya boyutuna sahip olan Apex Legends‘ı indirmek için Origin hesabı açmanız yeterli olacak. Oyuna giriş yaptığınızda ilk olarak training modu tamamlamamız gerekiyor yoksa normal oyun moduna giriş yapamıyoruz. Oyunun temelini kısaca anlatan training mod yaklaşık 5 dakika sürüyor.

Ana Menüye geldiğimizde ise Legends kısmında oyunda bulunan karakterleri görebiliyorsunuz. Oyunda şu an sadece 8 Karakter bulunmakta ancak ileride sayısı artacaktır. Bu karakterlerin başlangıçta 2 tanesi kitli oluyor. Kitli olan bu karakterleri oyunu oynayıp gold kasarak açabiliyoruz. Her karakteri istediğimiz şekilde özelleştirebiliyoruz. Karakterlerin bir sürü skini, rozeti ve finishers animasyonu bulunuyor.

Oyunda Assault, Sub Machine, Light Machine, Sniper, Shotgun ve Pistol olmak üzere 6 kategoride silah bulunuyor. Her kategorinin de altında yaklaşık olarak 3-4 tane silah bulunmakta. Oyunda loot yaparak silahları topluyoruz ve bu silahlar bir renge sahip oluyor. Bu renge göre hangi merminin silaha olup olmayacağını anlayabiliyoruz. Yine oyunda loot yaparken eğer bize lazım olmayan bir şey varsa oyun o eşyanın üstüne kırmızı çarpı işareti koyuyor ve bizim için gereksiz olduğunu anlayabiliyoruz.

Etiketler: apex legends firstlook video, apex legends İlk bakış videosu, viddtv, apex legends oyun videosu